Niveaus

Beginners
De basis ligt bij de cursus Beginners , waarin we gaan werken aan een aantal basisconversaties. Dat betekent dat we enerzijds vanuit een boek samen standaard oefeningen zullen doen, die naar eigen inzicht verder te verdiepen zijn met zelfstudie.
Daarnaast is het een optie om vanuit een cultuur/gastronomie oogpunt bepaalde dingen te belichten. Een mooi voorbeeld wat voor ons dichtbij ligt, zijn Las Fallas in Valencia. Een regionaal feest, waaromheen simpele conversaties te dichten zijn. Of een gerecht, waarvan we het recept bespreken.

Halfgevorderden
De cursus halfgevorderden is een vervolg op de beginnersgroep. Dit zal op dezelfde basis voortbouwen, maar zal wat meer inhoudelijke, taalkundige achtergronden meegeven. Grammatica enkel waar echt nodig!

Gevorderden
Waar behoefte is om het geleerde te blijven oefenen, zijn er conversatielessen. Hier wordt niet meer gewerkt aan de grammatica, maar gewoon praten en het geleerde in praktijk brengen.

Studiebegeleiding
We horen om ons heen dat er steeds meer middelbare scholen ook Spaans aanbieden. Een goede ontwikkeling natuurlijk, maar dat dat niet altijd makkelijk is voor de student, is logisch. We hebben inmiddels een flinke ervaring met het specifieke ondersteunen bij de studie! Voorbereiding voor examens, mondelinge repetities, er zijn al mooie resultaten behaald, tot nu toe een 100% slagingspercentage 😉

Kinderen
Vanuit onze persoonlijke ervaringen met onze eigen kinderen, kunnen we ook een cursus voor kinderen aanbieden. Spelenderwijs Spaanswijs. Korte lesjes, afgewisseld met liedjes in het Spaans, korte tekenfilmpjes, boekjes lezen. Leuke dingen doen, maar dan in het Spaans! Steeds meer basisscholen bieden een workshop Spaans aan met NosVamos. Inmiddels zijn we regelmatig te gast bij scholen in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Zoetermeer. En hopelijk binnenkort ook in Delft.

Senioren
Soms het gevoel dat het allemaal te snel gaat? De beginnerscursus toegespitst op overwinteren in Spanje. Het is heerlijk om toch zelfredzaam te zijn in Spanje, en we kunnen daar zelfs nog een ‘helpdesk’ functie verlenen. Naderhand vragen als je in Spanje zit, NosVamos is vlakbij!

 

als het over Spaans gaat