Cursus Spaans voor Beginners

De basis ligt bij de Spaanse les voor beginners in Delft. Tijdens deze cursus gaan we werken aan een aantal basisconversaties. Dat houdt in dat we enerzijds vanuit een studieboek leerzame oefeningen doen. Deze oefeningen zijn naar eigen inzicht verder te verdiepen met zelfstudie. 

Anderzijds gaan we lekker aan de slag met Spaanse les in de vorm van conversaties. Tijdens de Spaanse les voor beginners oefenen we op allerlei vlakken met de Spaanse taal: begroetingen, personen, voorwerpen, maar ook de Spaanse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Las Fallas in Valencia: een regionaal feest. Hier voeren we dan een eenvoudig gesprek over. Zo maak je verbinding met mensen en leer je elkaar beter kennen.

Cursus Spaans banner

Hoe ziet een Spaanse les in Delft eruit? 

Tijdens de Spaanse les in Delft van NosVamos maak je kennis met de volgende onderdelen: 

  • Eerste contact, voorstellen, begroeten, waar kom je vandaan?
  • Persoonlijke zaken, getallen, gesprekken over personen en voorwerpen;
  • Getallen, tijden, dagen, maanden en seizoenen;
  • Kleuren, eigenschappen, meningen;
  • Uitgaan, bioscoop, vakantie.

De cursus Spaans voor beginners stelt je in staat een eenvoudig gesprek te voeren in het Spaans.

Cursus Spaans banner

Twee soorten Spaanse les voor beginners

  1. Cursus Spaans A1 met boek – In het begin gaan we samen aan de slag met een aantal basisconversaties die beschreven staan in het boek. Om goed kennis te maken met de Spaanse taal maak je een aantal oefeningen en nemen we dit gezamenlijk door. 
  2. Cursus Spaans A1 vervolg zonder boek – Nu gaan we aan de slag met de conversatielessen en daar is enige basiskennis voor nodig. Er wordt zonder boeken gewerkt, het doel is om te converseren met elkaar. Ter ondersteuning bij de gespreksoefeningen doen we wat losse opdrachten. We brengen geleerde theorie direct in praktijk. 

Locatie

Spaans cursus in Delft? Je kan onze locatie vinden in hartje Delft. Voor vragen, proeflessen of inschrijvingen kan je contact opnemen met: info@nosvamos.nl of +31 (0) 6 1320 8751