Spaans cursus voor (half)gevorderden

Wil jij nog beter Spaans leren spreken? Omdat wij bij NosVamos over een grote diversiteit aan groepen beschikken, is er veel mogelijk. Met de handige studiemethodes oefen je schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Deze Spaanse les in Delft zorgt ervoor dat je een brede woordenschat hebt en een gesprek kan voeren in het Spaans.

Ben jij al eerder met de Spaanse taal aan de slag gegaan? Of heb je net de cursus Spaans voor beginners in Delft afgerond? Mooi. De Spaans cursus voor (half)gevorderden werkt met de volgende groepsindeling:

Spaans cursus voor halfgevorderden (A2)

De cursus halfgevorderden is een vervolg op de Spaanse les voor beginners. Deze cursus bouwt voort op de basiskennis, maar geeft een wat meer inhoudelijke en taalkundige achtergrond mee. We focussen enkel waar nodig op grammatica.

Cursus Spaans banner

Spaans cursus voor gevorderden (A2)

Natuurlijk, waar de behoefte er is om het geleerde te blijven oefenen, zijn er leuke conversatielessen. Hier wordt niet meer gewerkt aan de grammatica, maar je praat (buiten)gewoon Spaans met elkaar en brengt al het geleerde in de praktijk.

Cursus Spaans in Delft voor gevorderden

Waarom kies je voor deze Spaanse les in Delft? 

Spaans is om te beginnen één van de meest gesproken talen ter wereld. De taal wordt bijna in heel Latijns Amerika gesproken en in Spanje uiteraard. Spaans leren in Delft geeft je de mogelijkheid mee te doen met het alledaagse leven in een Spaanstalig land. Je kan ook jouw carrière uitbreiden naar andere landen of de show stelen bij de locals als je op vakantie bent. Spaans leren met NosVamos geeft je net een extra zetje om jouw Spaans ook echt te gebruiken.

Cursus Spaans banner
Spaans voor gevorderden in Delft

Locatie

Spaans cursus in Delft? Je kan onze locatie vinden in hartje Delft. Voor vragen, proeflessen of inschrijvingen kan je contact opnemen met: info@nosvamos.nl of +31 (0) 6 1320 8751