Spaanse les voor (half)gevorderden

Wil jij nog beter Spaans leren spreken? Omdat wij bij NosVamos over een grote diversiteit aan groepen beschikken, is er veel mogelijk. Met de handige studiemethodes oefen je schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Deze Spaanse les in Delft zorgt ervoor dat je een brede woordenschat hebt en een gesprek kan voeren in het Spaans.

Ben jij al eerder met de Spaanse taal aan de slag gegaan? Of heb je net de cursus Spaans voor beginners bij NosVamos afgerond? Goed om dan door te pakken met de volgende cursussen.

De Spaanse cursus voor (half)gevorderden

Spaanse cursus voor halfgevorderden (A2/B1)

De cursus halfgevorderden is een vervolg op de Spaanse les voor beginners plus. Deze cursus bouwt voort op de basiskennis, maar geeft een wat meer inhoudelijke en taalkundige achtergrond mee. We focussen enkel waar nodig op grammatica.

Spaanse cursus voor gevorderden (B1/B2)

Natuurlijk, waar de behoefte er is om het geleerde te blijven oefenen, zijn er leuke conversatielessen. Hier wordt niet meer gewerkt aan de grammatica, maar je praat (buiten)gewoon Spaans met elkaar en brengt al het geleerde in de praktijk.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 6 personen (bij 3 personen les naar 1 uur)

Privélessen

Ook mogelijk om privélessen te volgen, dat is veel flexibeler in te vullen met meer persoonlijke aandacht. Privélessen worden enkel overdag gegeven.

Wanneer

Overdag, maandag t/m donderdag: Privélessen en Groepslessen
Avonden, maandag- en woensdagavond: Groepslessen

Traject

Gemiddeld 3 tot 5 blokken (afhankelijk van persoonlijke invulling, hoe meer je aan zelfstudie ernaast doet, hoe sneller het kan gaan)

Blokduur

5 lessen van 1,5 uur.

Boeken

Indien we boeken gebruiken; Primera Etapa of Con Gusto (tekst- en oefenboek) afhankelijk van niveau. Voorafgaande de start krijg je verdere info over de boeken. Naast de boeken, divers digitaal oefenmateriaal

Tijdsbelasting

Er worden opgaven voor thuis meegegeven, aanvullend op de lessen. Gemiddelde tijd voor huiswerk ca. 3-4 uur per week.

Kosten

Privelés overdag:
€240,- voor het eerste blok, excl. boeken. Daaropvolgende blokken €195,- per blok

Duo-les overdag:
Soms is het prettig om samen privélessen te volgen. Kosten €300,- per blok/duo

Groepsles overdag:
€140,- per blok, excl. boeken

Groepsles avond:
€170,- per blok, excl. boeken (lestijden start 17:30 of 19:00)

Spaanse cursus starten