Spanje

Onze kennis van Spanje, met name Valencia, willen we graag verder delen. Niet alleen over de mooiste plekjes in Valencia en de directe omgeving kunnen we adviseren en alle benodigde zaken regelen. Wat het speciaal maakt is ons netwerk in Valencia en omgeving. Dat netwerk kunnen we inzetten om voor jou Valencia tot een extra speciale beleving te maken.

Zo was de vraag van een kennis snel behandeld: Een lang weekend naar Barcelona, waar moet ik heen, waar verblijf ik, wat zijn de adviezen naast de standaard zaken? We hebben een avond zitten brain-stormen, een hostel booking gemaakt en nagebeld. Zo is zij zeker van een goed hostel, de reservering is geregeld en ze heeft een paar hele goede en vooral originele ideeën wat ze kan gaan doen in de stad! 

Daarnaast hebben we goede contacten met Spanje voor jou, van Ria Poulsen. Een site die zeker de moeite is om eens te bezoeken!

Op maat advisering voor iedereen. Neem contact met ons op via info@nosvamos.nl voor verdere info! Dit combineren we met de reisbegeleiding voor Spaanse toeristen in Nederland, maar daarover meer op de Spaanse pagina’s!